Over Discovered.

De wereld zit vol met ambitieuze aanpakkers. Mensen met een originele toekomstvisie en het lef om die te verwezenlijken. Hun verhalen geven kleur aan de wereld en hebben de kracht om te verbinden, om mensen te inspireren om ook hun dromen te volgen. Dat verdient een podium.

Wij zijn Discovered.

Wij gaan op zoek naar mensen die hun leven inrichten op succes. Mensen die zichzelf omringen met unieke ideeën en dit gebruiken als brandstof voor hun carrière. Kunstenaars, ondernemers en muzikanten die hun eigen visie verwezenlijken. Personen met oog voor detail, met oog op de toekomst. Van ‘s werelds beste cocktailmakers tot de meest grimmige underground graffiti kunstenaars. Wij duiken in de wereld van ambitieuze mensen die het net even anders doen en niet terugdeinzen voor het onbekende, maar de sprong wagen.

By Porsche

Discovered wordt mogelijk gemaakt door Porsche. We hebben de ambitie om de volgende generatie ambitieuze creatieven en ondernemers te verbinden met authentieke verhalen. De grootste factor in een succesverhaal ben jij zelf, maar we kunnen elkaar wel inspireren.